Chipp denkt dat Billy haar gedrag veranderd omdat de Utopiaan van het jaar verkiezing eraan komt

Chipp denkt dat Billy haar gedrag veranderd omdat de Utopiaan van het jaar verkiezing eraan komt

Heb je dinges nog gesproken vraagt Chipp aan Bas, doelend op Billy. Bas antwoordt dat hij Billy na hun ruzie niet meer heeft gesproken. Ik noemde haar tijdens deze ruzie een misgunner omdat ze het niet eens is met de 500 euro die ik aan Beau heb uitgekeerd voor het winnen van de paaldans wedstrijd.  Ik ga zo wel met haar praten gaat hij verder. Chipp vraagt zich ondertussen af waar het gedrag van Billy vandaan komt. Ik ben het met jou eens, het is jouw evenement en jij mocht dan ook bepalen hoe het prijzengeld uitgekeerd zou worden. Dat Beau de 500 euro, die van de winst is afgehaald, heeft gewonnen betekent volgens Chipp dan ook dat Beau mag bepalen wat er met dit bedrag gebeurt. Het is gewoon typisch, dat Billy rechtvaardig wil zijn nu de Utopiaan van het Jaar verkiezing eraan komt gaat hij verder. Bas knikt en denkt even na. Dat kan ze echt wel vergeten zegt hij vervolgens. Chipp moet hierom lachen maar voor hem is het duidelijk dat Billy haar campagne begonnen is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 14:48

    ze denkt het te worden maar ik hoop van niet ze misgun iedereen wat behalve haar zelf.
    nu gaat het ineens anders bij haar blij dat het thuis frond mag stemmen jippie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *