Madilia en Floor bespreken de hectische dag van gisteren

Madilia en Floor bespreken de hectische dag van gisteren

Gisteren was er een hoop aan de hand in Utopia. Zo had Billy ruzie met Bas en Beau over het prijzengeld dat Bas aan haar had uitgekeerd en konden Madilia en Floor een grap van een aantal mannelijke mede bewoners totaal niet waarderen. Het werd de dames allemaal te veel en moesten er zelfs van huilen. Op deze nieuwe dag besluiten de twee het nog eens te bespreken in het zonnetje.

Madilia vraagt aan Floor of het vandaag alweer wat beter gaat. Floor antwoordt dat ze zich al stukken beter voelt. Ik reageerde zo heftig omdat gisteren voor mij de druppel was legt ze verder uit. Daar kan Madilia zich wel in vinden. Ik voelde me al twee dagen slecht en toen kon ik het gewoon niet hebben voegt ze eraan toe. Daarna bespreken de twee de ruzie rondom het prijzengeld. Het valt ze op dat zij Billy’s mening delen maar dat Billy telkens wordt neergezet als de boeman. Linda die inmiddels ook bij Floor en Madilia is komen zitten, vindt het vooral vreemd dat Bas sinds zijn aanvaring met Billy niet meer met haar praat. Ik vind het heel kinderachtig, dat je zo met een conflict omgaat zucht ze gefrustreerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *