Johan gaat zich niet aanpassen aan regels binnen Utopia

Johan gaat zich niet aanpassen aan regels binnen Utopia

Billy is zingend in haar atelier bezig als Johan binnen komt wandelen. Billy besluit het gesprek met de nieuweling aan te gaan en vraagt wat er gisteren tussen hem en Demi speelde. Demi had namelijk een gesprek met Chipp maar werd toen gestoord door de muziek die Johan aan het draaien was. Demi vroeg of de muziek wat zachter kon maar dat werd door Johan weer genegeerd. Hij  besloot zelfs de volumeknop iets omhoog te draaien. Johan legt aan Billy uit waarom hij daarvoor koos.

Zo’n groot stuk grond. Ik kan alleen hier muziek maken maar praten kan overal legt Johan haar uit. Billy knikt instemmend en vraagt of hij het moeilijk vindt om met zo’n situatie om te gaan. Dat gezeik is gewoon al de hele week bezig en het gaat helemaal nergens over. Dat is gewoon irritant antwoordt Johan. Heb je ooit met zoveel mensen samengewoond vraagt Billy nieuwsgierig door. Johan zegt van niet. Op zich vind ik het wel gezellig maar er zitten wel een paar stoorzenders tussen. En de drieling stoort mij best wel gaat hij verder. Billy toont begrip en vraagt verder door. Vind je regels lastig vraagt ze. Ik heb geen regels antwoordt Johan stellig. Billy laat weten dat er wel regels zijn in Utopia, maar Johan trekt zich hier weinig van aan. Ik ga me niet aanpassen. En daar wil hij het graag bij laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *