René vindt dat Floor geen moer gepresteerd heeft in Utopia

René vindt dat Floor geen moer gepresteerd heeft in Utopia

René ergert zich zo nu en dan flink aan mede bewoner Floor. Voor de stemronde liet hij dat ook al een paar keer weten. Vandaag heeft René weer wat frustraties en besluit deze met Beau te bespreken.

Floor heeft nog geen moer gepresteerd hier begint René het gesprek met Beau. Ik vind het vervelend dat ze de financiën wilde doen, maar hier niets van terecht komt.  Ik doe het liever alleen met Cemal voegt hij eraan toe. En laat vervolgens ook nog eens weten dat het hem dwars zit dat Floor ook nog in de evenementencommissie geplaatst is. René is bang dat daar niets van terecht zal komen. Dit omdat hij vindt dat haar plannen telkens niet lukken. Ik heb allerlei ideeën maar daar komt niets van terecht als zij die evenementen doet. Alles moet dan wijken omdat mevrouw ineens de evenementencommissie heeft gekaapt legt hij gefrustreerd verder uit. Beau die een paar dagen geleden heeft aangegeven te stoppen met het organiseren van de Utopia markt, zal zich ook bezig gaan houden met de evenementen. En daar is René wel blij mee, want volgens hem is Beau hiervoor een stuk geschikter dan Floor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:32

    René weet je nog dat je samen met Rob en Jeroen iets van plan waren , is ook niet gelukt omdat Jessie en Boyd jullie dwars zat.
    Jij denkt nu het zelfde als die twee iedereen moet doen wat jij wil.

  2. Harry at 20:18

    Rene je hebt ons belooft dat jij weg zou gaan als Floor blijft, en belofte maakt schuld. Dus pak je koffer en ga. Je verziekt ons het kijk plezier van uitopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *