René klaagt nog even verder door over Floor en de evenementencommissie

René klaagt nog even verder door over Floor en de evenementencommissie

Eerder vandaag liet René aan Beau weten dat hij vindt dat Floor geen moer heeft uitgevoerd. En hij klaagt na dit gesprek gewoon nog even door. Volgens hem doet ze dus niet zoveel en ze heeft zich een plek toegeëigend in de evenementencommissie, wat René niet kan waarderen. René is wel blij dat Beau zich bij de commissie wil voegen. Beau is volgens René zeer punctueel. En denkt dat er, met haar erbij, meer van de evenementen terechtkomt. We willen toch poen verdienen met evenementen? Ik zie er nu al drie opstaan die alleen maar geld gaan kosten laat René gefrustreerd weten. Een tijd geleden is er in het centraal gevraagd wie er wil mee brainstormen over de evenementen. Onder andere René heeft toen zijn hand opgestoken maar is later niet gevraagd voor de brainstormsessie. En daar is hij nogal boos over. Ook is Jacco volgens hem volledig aan de kant geschoven, terwijl hij wel altijd alles regelt. Er worden bepaalde mensen buitenspel gezet, en dat is niet tof benadrukt hij. René is duidelijk niet blij met de gang van zaken, zal hij het gesprek met Floor nog aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *