Bas en Billy lijken na hun dagenlange ruzie weer vrede te hebben

Bas en Billy lijken na hun dagenlange ruzie weer vrede te hebben

Bas besluit Billy eens op te zoeken om over hun eerdere ruzie te praten. Uiteindelijk nemen de twee plaats in het zonnetje voor het cordwood.

Bas begint het gesprek met Billy door te zeggen dat hij snapt dat ze het niet eens is met een aantal zaken. Maar ik vind het een slechte timing om het tijdens markt dag weer te bespreken, terwijl we het de dag ervoor ook hebben besproken voegt hij eraan toe. Billy antwoordt dat ze niet expres een probleem wilde aankaarten. Maar ik vind dat we de 500 euro beter kunnen besteden aan iets waar de hele groep van kan genieten. Het gesprek gaat nog even door maar dezelfde standpunten blijven naar voren komen. Billy is van mening dat Bas de prijs anders had kunnen vormgeven en noemt als voorbeeld dat iedereen een deel van zijn zakgeld had kunnen inleggen. Maar dan was volgens Bas, niemand gemotiveerd genoeg geweest om mee te doen met de paaldans act. Daar kan Billy toch wel inkomen. En wil dan ook graag een plan bedenken met hem om de groep te motiveren. Allebei komen ze met ideeën en langzaam begint er een plannetje te ontstaan. Ze maken de afspraak om dit plan verder uit te werken en gaan ieder weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *