Bas en Chipp zijn argwanend over de uitgaven van Cemal voor een fotoshoot

Bas en Chipp zijn argwanend over de uitgaven van Cemal voor een fotoshoot

Afgelopen avond werd duidelijk dat Bas en Chipp argwanend zijn over de uitgaven van Cemal voor zijn fotoshoot eerder die dag.De bewoners hebben namelijk afgesproken per persoon maximaal 10 á 15 euro per week uit te geven. Maar Cemal heeft een fotoshoot gehad, die volgens Bas nooit zo goedkoop kan zijn geweest. Je kan me niet vertellen dat deze shoot maar tien euro heeft gekost begint hij dan ook tegen Chipp. En dat is dan onze Mr. Finance gaat hij verder. Ook Chipp vindt het op zijn beurt belachelijk en daarom besluiten de twee Cemal hier direct over aan te spreken.

Bij Cemal aangekomen vraagt Bas aan hem hoeveel de shoot ongeveer heeft gekost. Cemal antwoordt dat hij de exacte prijs nog niet weet maar dat het rond de 100 euro ligt. Bas en Chipp willen weten waar Cemal dat geld vandaan gaat halen aangezien alle bewoners ook iedere week geld uit moeten geven aan boodschappen. Cemal laat weten dat hij van plan is de shoot af te betalen in termijnen. Dat betekent dat je straks tweeëneenhalve maand niks uit kan geven aan boodschappen, dat kan nooit reageert Chipp tegenover Cemal.  Dit is nu al de tiende keer dat je een shoot hebt gehad waarbij achteraf blijkt dat het te veel kost, wanneer ga je het dan leren vraagt Bas zich hardop af. Cemal snapt het probleem niet omdat hij vindt dat hij zich gewoon netjes aan de afspraak heeft gehouden. Chipp kan zijn frustratie niet langer bedwingen en besluit te stoppen met de discussie. Sjonge jonge zucht hij terwijl hij kwaad wegloopt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 09:40

    klopt helemaal anneke bas is de persoon die het meeste wel uit mag geven en weg loopt van discussies.
    en chipp ag die moet iets te doen hebben weet niet beter,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *