Romy heeft de duurste bestelling geplaatst

Romy heeft de duurste bestelling geplaatst

Wat gebeurde er afgelopen avond nog in de mini samenleving? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Demi, Fay en Romy gaan na het eten aan de slag voor het horecaplein. Ze besluiten een bord te maken, waarop ze Horecaplein op spuiten. Romy versiert het bord nog extra en met behulp van verf maakt ze nog wat tekeningen rond de letters. Ondertussen kletsen de vrouwen over van alles en nog wat. Als ze klaar zijn besluiten ze hem te laten zien in de loods. Ze roepen Beau erbij, die enthousiast op het bord reageert. Geef hem maar een mooie plek zegt ze vrolijk. Waarop het drietal weer naar buiten loopt met het bord.

Wat later kwamen de boodschappen binnen. Terwijl Jacco en Johan de afwas doen, pakken Linda en Madilia de boodschappen uit. Linda merkt lachend op dat Romy de duurste bestelling heeft, aangezien ze onder andere vier cola flessen heeft besteld. Ook Noah komt snel de keuken in om de boodschappen te analyseren en zorgvuldig checkt hij of al zijn bestelde producten binnen zijn gekomen.

Billy is ondertussen bezig met haar atelier. Ze heeft besloten om de ruimte anders in te delen en is aan de slag gegaan met verf. De muren en deuren krijgen een nieuwe kleur. Ze is nog lang in de avond bezig. Uiteindelijk laat ze aan Romy zien hoe het er tot nu toe uit ziet. Romy vindt het resultaat nu al prachtig en reageert enthousiast. De twee kletsen ook nog even na over de situatie van Cemal en de financiën. Kortom het was een vredig avondje, we komen snel weer terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *