Billy vindt René niet de juiste persoon voor de financiën

Billy vindt René niet de juiste persoon voor de financiën

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen. Samen met Bas bespreekt Billy dat het niet goed gaat met de financiën op dit moment. René maakt fouten, Cemal vergeet dingen. Het is te rommelig nu voegt ze eraan toe. Bas is het met haar eens en denkt dat het het slimst is als er, net zoals vroeger, weer één iemand verantwoordelijk wordt voor de financiën. Billy is dat met hem eens en vindt dat Floor de kans moet krijgen om het op zich te nemen. Bas heeft echter wel vertrouwen in René. Dit omdat hij nog weinig gezien heeft van Floor. Ze oppert van alles, maar er gebeurt niets voegt hij eraan toe. Maar volgens Billy komt dit omdat ze de kans nog niet heeft gekregen. Ze vindt René te warrig. Hij maakt allerlei beslissingen zonder te overleggen met de groep, omdat ze volgens hem logisch zijn. Hij gaat er wel echt voor, maar hij is te verstrooid gaat ze verder. En dat kan echt niet in zo’n functie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 09:46

  billie vindt dat hij te veel op let dat zij niet te veel koopt.
  nu zeg ze hij is verward en zij zelf dan met in achter hooft ik wordt utopiaan van het jaar eg niet

 2. Mar at 09:44

  Ja hoor daar hebben bazin Billy weer zij weet het weer beter
  Het is al een tijdje een zooitje daar met geld
  Ze kopen maar vinden het gek dat ze er finaciel niet uit komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *