Noah in tranen door zijn post

Noah in tranen door zijn post

Wat gebeurd er deze ochtend nog meer in mini samenleving Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Noah en Beau zijn vandaag extra blij, de twee hebben namelijk post van het thuisfront mogen ontvangen. Terwijl Beau met een glimlach haar brieven doorleest op de bank, bekijkt Noah z’n post in de boot. Hij wordt bij de eerste brief al emotioneel en krijgt tranen in zijn ogen. Wat later loopt hij de loods in en laat hij trots aan Demi en Fay wat brieven zien. Floor en Linda zijn weer in de gym te vinden. Iets later gaat Beau het gesprek met Cemal aan. Afgelopen avond is hij aangesproken op de kosten van zijn fotoshoot. Ze wijst hem erop dat de groep tijdens centraal heeft afgesproken om maar 15 euro per persoon uit te geven aan levensbehoeften. De afspraak is niet genotuleerd en Cemal geeft eerlijk toe dat hij geen idee had van deze nieuwe regel. Ze besluiten om er morgen over te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *