Beau zamelt geld in voor Johan zodat hij kan klussen

Beau zamelt geld in voor Johan zodat hij kan klussen

Beau heeft gisteren met Johan gesproken en daaruit is gebleken dat hij veel klusmaterialen mist om zijn werk te doen. Beau heeft vanmorgen uitgezocht dat een zaagblad 18 euro kost. Als alle bewoners 1,20 euro inleggen, is het bedrag zo bij elkaar verzameld.  Dan kan je verder en geld verdienen voor de bv legt Beau uit aan Romy. Romy wil graag meedoen en stemt in met het idee. Beau gaat vervolgens verder en gaat alle bewoners langs met dezelfde vraag, die ze aan Romy heeft gesteld. Vrijwel iedereen stemt in, behalve Chipp. Hij vindt het nergens op slaan. Volgens hem leveren de klusmaterialen geen geld op. Terwijl Beau hem toch probeert over te halen, blijft hij stoïcijns het voorstel afwijzen. Ik zweer het ik ga het echt niet doen benadrukt hij met enige irritatie. Beau heeft door dat het haar niet gaat lukken om Chipp over te halen en zuchtend gaat ze verder naar de andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:40

    nou zeg 1,20 chipp maak je eigen daar ook nog druk over.
    vraag me steeds meer af hoe jij buiten was.
    als hij wel dingen klus en verkoop proviteer jij er ook aan mee.
    dan kijken of je het niet aan pakt zoals niet geven van 1.20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *