De inzamelactie van Beau valt helemaal niet goed bij Chipp

De inzamelactie van Beau valt helemaal niet goed bij Chipp

Beau haar poging om geld in te zamelen voor Johan valt niet bij iedereen in goede aarde. Met name bij Chipp.

Chipp besluit nadat hij aangesproken is door Beau bij Fay zijn beklag te doen. Beau komt naar me toe of ik wil bijleggen voor Johan. Ik ga dat niet doen. Rot op zegt hij tegen haar. Het gaat om een kleine bijdrage van 1,20 euro. Maar ik voel hier niets voor. Moet voortaan wanneer iemand vastloopt dit gebeuren? Het is ook mijn geld gaat hij verder. Fay blijft op haar beurt stil en Chipp klaagt nog even door. Ik ga het echt niet doen, ik ben gekke Henkie niet. Hij is hier net! En laat vervolgens weten dat hij bang is dat wanneer ze hiermee beginnen iedereen gaat vastlopen en een kleine bijdrage van de groep moet krijgen. Van Fay krijgt hij weinig reactie en Chipp besluit om maar naar buiten te wandelen. Daar vindt hij René en Billy. Billy begint toevallig ook over de situatie. Zij vindt dat niemand dit uit eigen pot moet doen maar dat de bv dit best kan opbrengen. Waarom wil jij niet betalen vraagt ze daarna nieuwsgierig aan Chipp. Chipp legt het nogmaals uit en Billy deelt zijn mening niet. Volgens haar kan hij dingen maken voor de groep en kan nu niet verder. Maar Chipp vindt dat Johan geduld moet hebben. René bouwt net zoveel en redt zich ook prima zonder zaagblad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *