Cemal liegt over de prijs van zijn eerdere fotoshoot

Cemal liegt over de prijs van zijn eerdere fotoshoot

Afgelopen avond is er al een flinke discussie losgebarsten over Cemal zijn fotoshoot. Bas en Chipp leverden kritiek op hem en de kosten van deze shoot. Cemal probeerde de twee gerust te stellen. Volgens hem kostte de shoot rond de 100 euro en kan hij het bedrag in termijnen betalen. Maar dit blijkt een dag later dus helemaal niet zo te zijn. Bas heeft een mailtje ontdekt en besluit Chipp erbij te roepen. De fotoshoot blijkt 240 euro te kosten en moet binnen 14 dagen betaald worden. Hij liegt de hele tyfusbende bij elkaar zegt Chipp zuchtend. Fay komt erbij staan en ook zij is niet blij met het nieuws. Ze vindt het vervelend dat de mannen die hun financiën beheren zelf niet met geld om kunnen gaan. Gaat hij nu twee jaar geen boodschappen kopen? grapt Chipp. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:54

    Iedereen liegt er is er geen een die de waarheid zegt.
    Ik zal daar niet kunnen leven.
    Als ik er was dan had ik er meteen een paar naar huis willen sturen , en dat zijn Bas René en Chipp die zorgen erg veel voor onrust en het gaat er niet gezelliger van worden.
    En zeg niet ga er dan in , ze kiezen mij niet ben bijna 60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *