René is niet blij dat Billy Floor bij de boekhouding wil betrekken

René is niet blij dat Billy Floor bij de boekhouding wil betrekken

Het lijkt erop dat Cemal gelogen heeft over zijn fotoshoot. Deze is namelijk stukke duurder dan dat hij vertelt had. En dat zorgt natuurlijk voor weer wat spanningen…

Billy en Romy praten hier buiten over en Billy zegt dat ze graag Floor wil betrekken bij de financiële zaken in Utopia. René is bezig met het bespuiten van de liefdesbrug en als hij deze opmerking hoort knapt er iets bij hem. Het is inmiddels wel duidelijk dat hij het helemaal gehad heeft met Floor. En dat Billy haar nu naar voren schuift schiet bij René dan ook helemaal verkeerd. Floor niet, punt roept hij dan ook boos. En voegt eraan toe dat hij Floor ongeschikt vindt voor de financiën. Volgens hem heeft ze nog niks bewezen en heeft ze ook geen verstand van financiële zaken. René wordt hoe langer hij erover praat bozer. Billy probeert hem rustig te krijgen en legt uit waarom zij Floor wel geschikt vindt. Ze vindt dat er veel fouten worden gemaakt bij de financiën en is benieuwd hoe het is als er weer één persoon verantwoordelijk gaat zijn voor de geldzaken. Maar René is helemaal klaar met Billy en besluit niet meer naar haar te luisteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Karel at 10:33

  René ook weg van de financien aub hij doet het zelfde als jessie ook on over zichtelijk pas op wat heeft hij besproken met bas over hem begroting stem hem weg de zwerver

  • Jeroen at 08:01

   En terecht…Billy bemoeit zich met alles, maar weet totaal niet waarover ze praat. Over de boekhouding moet ze helemaal niets zeggen, daar zijn ze nu nog de puinhoop van het opruimen.

 2. maria at 15:27

  vindt dit ook beetje raar dat ze floor naar vooren schuift is ze iets van plan billy,
  weet dat wel heel zeker,
  want er wordt nu te veel op haar finace gelet.

 3. anneke at 14:49

  Hoe hij daar staat hij hangt bijna op de grond om wat te zegen.
  En René heeft overal verstand van (denkt hij )
  Waarom hebben ze hem op de boekhouding gezet, hij geeft vooral Bas de goedkeuring.
  En waarom word er niet door iedereen goedkeuring gegeven , en dan ook iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *