De groep roept Cemal ter verantwoording en René wordt woest

De groep roept Cemal ter verantwoording en René wordt woest

Nadat de groep erachter is gekomen dat de fotoshoot van Cemal veel duurder is uitgevallen dan dat hij eerder zei, komt iedereen samen om dit te bespreken. Cemal legt  aan de groep uit wat er volgens hem fout is gegaan. Maar de meeste bewoners vinden dat hij niet slim heeft gehandeld. De discussie rondom de factuur leidt al snel tot een volgende. Billy vertelt dat ze niet zoveel vertrouwen meer heeft in de financiën. Dit omdat er veel foutjes, zoals deze, worden gemaakt. Er zijn fouten gemaakt en ik vertrouw het niet meer benadrukt ze. René reageert fel en kan het niet hebben dat Billy Cemal aanvalt. Hij neemt het op voor hem maar een groot deel van de groep staat achter Billy. Dan is René het helemaal zat. Kwaad slaat hij met zijn vuisten op tafel en staat hij op, om vervolgens de loods uit te stormen. Zoek het uit allemaal! F*ck you! Na het vertrek van René gaat de discussie rustiger verder. Romy noemt de fout van Cemal een stomme Cemal-fout en benadrukt dat hij het niet expres heeft gedaan. Billy blijft echter bij haar mening rondom de financiën. Het is niets persoonlijks maar sommige mensen zijn geschikter voor bepaalde zaken dan anderen legt ze verder uit. De groep praat kritisch verder over de invulling van deze belangrijke rol. Moet er één verantwoordelijke zijn of meerdere? En is er wel genoeg controle op de uitgaven? Er wordt afgesproken morgen in het centraal verder te praten over dit onderwerp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *