Bas heeft een bestelling gedaan die niet in de begroting stond

Bas heeft een bestelling gedaan die niet in de begroting stond

Na het chaotische spoed centraal, praten een aantal bewoners na. Cemal geeft eerlijk toe dat andere bewoners ook fouten hebben gemaakt. Zo heeft Bas voor zijn Baas Beach Party een extra bestelling gedaan van 280 euro, die niet in de begroting stond. Tijdens het centraal morgen zal Cemal dit aankaarten. Als Romy dit hoort ontstaat er chaos. Het feit dat Bas Cemal hard aanpakt op de kosten van de fotoshoot maar zelf een extra factuur heeft verzwegen, maakt Romy woest. Ze wil dan ook boos richting Bas lopen, maar net op tijd wordt ze tegengehouden door een aantal bewoners. Cemal zal vandaag alles uitzoeken en het morgen bespreken in het centraal. Romy begrijpt het en vindt het bewonderingswaardig van Cemal, die wijselijk zijn mond heeft gehouden. En vertelt het nieuws snel aan Billy, die ook geschrokken reageert. Dat René akkoord heeft gegeven voor de begroting, geeft voor Billy aan dat de twee onder één hoedje hebben gespeeld. Samen met Linda bekijken ze de begroting op de computer. Het klopt van geen kant merkt  Billy op. De drie dames kunnen het maar niet geloven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *