De vriend van Floor wil geen relatie meer

De vriend van Floor wil geen relatie meer

Floor heeft een brief ontvangen van haar schoonzus. Samen met Madilia loopt ze naar de schommelbank, waar ze de brief begint te lezen. Ongelofelijk. Wat een idoot mompelt Floor. Niet veel later vertelt ze Madilia wat erin de brief staat en leest ze hem voor.

Haar schoonzus schrijft dat ze een appje heeft gekregen van Floor haar vriend, waarin hij vertelt niet meer verder te willen met de relatie. Hij heeft ook geen verdere behoefte aan het schrijven van brieven naar Floor of het op bezoek komen in Utopia. Floor kan het op haar niet geloven wat ze leest en is met stomheid geslagen. Wat the f*ck. Twee weken geleden stond hij hier nog te smeken en nu dit. Typisch iets voor hem voegt ze eraan toe. Ook Madilia vindt de brief die ze zojuist heeft gehoord zeer bijzonder. Na zoiets zou ik niet eens meer met hem willen zijn drukt ze haar op het hart. Maar Floor blijft verbaasd. Dit kan toch niet, na drie jaar een relatie? Ik kan niet geloven dat hij dit zo doet stamelt ze.  De twee praten verder over de onverwachte brief en bij Floor lijkt de verbijstering plaats te maken voor boosheid. Hij doet gewoon waar hij zin in heeft. Een relatie ten einde, dat kan. Maar op deze manier?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Jetje at 17:40

    Floor Floor….je bent gewoon zo’n dom kind…zo onnozel, je snapt het héle leven van een ander niet!!!
    Je zou zo met Jeroen meegegaan zijn als hij dit jou had gevraagd. Jouw ex vriendje is gelukkig slim genoeg om niet met jou verder te gaan, wat moet je met een vrouw als jij! De héle dag maar wat rondhangen en dan ook nog zeggen dat je zo hard werkt. Je hebt te veel in de verkeerde boeken gekeken, denk ik zo!! Ga eens wat mensenkennis op doen. Dan zul je ook begrijpen waarom hij deze keuze heeft gemaakt.

  2. Petra at 17:17

    Fok Joe ! Hij ligt zelf ook altijd met anderen in bed, als hij voor zijn werk of anders een aantal maanden in het buitenland bivakkeert. Lekker jezelf zijn Floor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *