Chipp en Bas houden sollicitatiegesprekken voor een was hulp

Chipp en Bas houden sollicitatiegesprekken voor een was hulp

Een paar weken geleden hebben Bas en Chipp een oproep gedaan om iemand te vinden die voor hen de was komt doen. Uit de reacties zijn drie kandidaten geselecteerd, en die kwamen gisteren langs in Utopia voor een sollicitatiegesprek. Bas en Chipp hebben de gesprekken al van te voren voorbereid.  Zo willen ze weten waarom de sollicitanten geïnteresseerd zijn in de functie maar willen ze ook testen of ze remsporen uit ondergoed kunnen krijgen. Hierom hebben ze vanmiddag onderbroeken met remsporen geprepareerd, die de sollicitanten schoon moeten proberen te krijgen. Als de sollicitanten gearriveerd zijn nemen Bas en Chipp ze mee voor het gesprek. Jan, Wilma en Nanouscka proberen zich van hun beste kant te laten zien. Wie van de drie mag de was komen doen van Bas en Chipp? Dat lees je zo in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *