Manouska wordt was hulp en mag elke week de kleding van Bas en Chipp wassen

Manouska wordt was hulp en mag elke week de kleding van Bas en Chipp wassen

Nadat Bas en Chipp de was hulpen gesproken hebben in de sollicitatiegesprekken hebben de twee een keuze gemaakt. De bewoners komen met de kandidaten bij elkaar en Bas neemt het woord. Ik vond jullie alle drie toppers begint hij. En bedankt vervolgens de kandidaten voor hun deelname en laat weten dat ze het goed hebben gedaan. Toch sprong er één met kop en schouders bovenuit gaat hij verder. Chipp besluit de gewassen kleding uit de was test erbij te halen en laat zien dat het brandschoon is. Bas vraagt om trommelgeroffel en maakt de winnaar bekend. Manouska is de gelukkige en mag elke week de kleding van de twee mannen komen wassen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:10

    De twee mannen hebben hun wasvrouwen en daar moet de hele bups bij zijn om trom geroffel te geven omdat hun te lui zijn .
    Dan vindt ik een keer in de week nog veel aangezien dat Bas alle dagen in het zelfde loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *