Johan krijgt een nieuw zaagblad dankzij de groep

Johan krijgt een nieuw zaagblad dankzij de groep

Demi, Fay en Noah ontdekten afgelopen avond een leuk pakketje voor Johan. De tweeling heeft al snel door dat het gaat om het zaagblad, die Beau heeft besteld dankzij het geld van de andere bewoners. Ze besluiten het pakketje onmiddellijk aan Beau te geven, die hem vrolijk in ontvangst neemt. Daarna gaat ze snel naar het gereedschap hok en verstopt daar het ingepakte zaagblad. En loopt daarna weer terug naar de loods, om Johan te halen. Johan volgt Beau naar het gereedschap hok en is benieuwd wat Beau wil laten zien. Beau doet op haar beurt alsof ze nog een keer wil weten wat er allemaal kapot is bij de klusmaterialen. Johan laat alle spullen zien, die hij niet meer kan gebruiken. Als hij uitgepraat is, pakt Beau het cadeautje vanuit de verstop plek. Het is belangrijk dat je de juiste spullen hebt zegt ze met een grote glimlach en ze overhandigt het cadeau aan haar mede bewoner. Johan kan niet geloven dat Beau zoiets liefs heeft gedaan en geeft haar een dikke knuffel. Ik ben superblij roept hij enthousiast. Johan kan fijn aan de slag met zijn zaagblad…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 09:42

    kijk zo weinig kan veel vreugde geven chipp vindt lief vd rest vd groep.
    dat ze toch johan hebben geholpen en zo hoort het ook chipp.
    waarom ben jij zo moeilijk met alles je bent al 2de rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *