Demi, Fay en Cemal krijgen een discussie door een ander zijn fout

Demi, Fay en Cemal krijgen een discussie door een ander zijn fout

Cemal en de tweeling uiten hun irritaties. Cemal zit namelijk elke ochtend klaar achter de computer om alle facturen en terug stortingen weg te werken. Maar wanneer Demi naar hem toe komt om te vragen of hun terugstorting al gedaan is weet hij niet waar het over gaat. Hier word ik chagrijnig van roept Demi vervolgens. Cemal kan het op zijn beurt niet hebben en vindt niet dat hij dit verdiend heeft.  We zitten met meerdere mensen in die bakjes. Ik zit hier elke ochtend klaar. Dat iemand anders hem eruit haalt of laat vallen is niet mijn schuld legt hij uit. Demi, Fay en Cemal zijn vooral beide pissig dat er dingen verdwenen zijn en niet gedaan zijn. De tweeling vindt het vooral rot omdat ze hebben aangeboden dit zelf op te pakken. Maar jij hebt gezegd dat het goed ging komen Cemal benadrukt Demi. Cemal heeft het idee dat belangrijke dingen verloren gaan door andere en hij hiervoor moet boeten. Dit staat hem niet aan. Stoppen nu of je krijgt de wind van voren geeft hij dan ook aan. Buiten komt Cemal wat later Romy tegen. Zij vindt het ook oneerlijk en vraagt hem waarom hij niet gewoon stopt met de financiën. Stop er gewoon mee joh benadrukt ze. Maar hoe rot Cemal de situatie ook vindt, hij wil er niet mee stoppen. Ik vind het leuk om te doen liefje. Dat snap jij misschien niet zucht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *