De bewoners houden een gezellige borrel voor de standhouders van de Utopia markt

De bewoners houden een gezellige borrel voor de standhouders van de Utopia markt

Afgelopen avond gebeurde er ook nog iets gezelligs in Utopia. Er vond namelijk een gezellige standhouders borrel plaats. Aankomende zondag is het namelijk weer Utopia markt en daarom werd er afgelopen avond een borrel georganiseerd. De standhouders komen het terrein oplopen en het welkomstcomité staat op om ze te verwelkomen. Iedereen neemt gezellig plaats aan de picknicktafel en is er de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Beau schenkt ondertussen voor iedereen een drankje in en opent het gesprek. Ze vertelt wat de bedoeling is zondag en snijdt ook de praktische kant van het evenement aan. Er wordt gezellig gebabbeld over de markt. De sfeer zit er goed in en er wordt veel gelachen. Het was een gezellige zakelijke avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:19

    En waarom moet daar een drankje bij.
    O natuurlijk kunnen hun ook drinken , zie dat Chipp een pilsje voor hem heeft staan.
    Er mag toch door de weeks niet gedronken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *