Cemal zondert zich af en bereid zich voor op een chaotische dag

Cemal zondert zich af en bereid zich voor op een chaotische dag

Afgelopen avond was Cemal friet aan het voorbakken in Le Luifel voor de Utopia markt van aanstaande zondag. Hij laat ondertussen aan Noah weten dat hij het wel even lekker rustig vindt, zo in zijn eentje. Zeker omdat hij kritiek van de groep heeft gehad omdat hij een hoge rekening heeft gekregen voor zijn fotoshoot. Wat later komt Linda vragen of alles goed gaat. Cemal antwoordt dat hij zich goed voelt. Gewoon even uit de loods, lekker in mijn eentje. En dit doe ik omdat ik weet dat ik morgen weer de volle laag krijg van de groep. Ik weet namelijk van een paar mede bewoners dat zij ook schulden hebben bij de bv maar dat ga ik morgen goed uitzoeken sluit hij het gesprek af. Wordt vervolgd dus, we zullen er vandaag vast en zeker op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 09:49

    mooi cemal knal het morgen er ook maar uit jij op je donder de rest ook.
    niet met vinger wijzen als je zelf ook min staat ben benieuwd morgen.
    had je meschien niet linda moeten zeggen dan is zo rond bij de groep zij krant ook he haha,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *