René is druk bezig met het prinsessenkasteel voor Demi en Fay

René is druk bezig met het prinsessenkasteel voor Demi en Fay

Waar waren de bewoners afgelopen avond nog meer mee bezig? We hebben een kleine samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo had Noah zich opgesloten in de bistro om lekker even te zingen. Hij zingt een aantal Hollandse liedjes mee en geniet daar zichtbaar van. Bas voert ondertussen de dieren en doet de kippen na. Hij vermaakt zich prima en blijft nog lang bij de dieren hangen.Verder is René druk bezig met het kasteel voor Demi en Fay. Hij hamert er flink op los. De tweeling komt even kijken hoe ver hij al  is. Ze zijn hartstikke blij met het resultaat, ook al is het nog niet af. Demi en Fay laten wel weten dat hij echt niet door hoeft te gaan.  Je mag best even rust nemen hoor, je bent zo veel aan het werk benadrukken ze. Maar René luistert niet en gaat stug door met de bouw van het prinsessenkasteel. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *