De bewoners uit Utopia bereiden zich voor op een heftig centraal

De bewoners uit Utopia bereiden zich voor op een heftig centraal

Een nieuwe dag is begonnen en Noah stond al vroeg naast zijn bed. René was ook al wakker en niet veel later staan ook Johan, Beau, Romy en Cemal op. René begint zijn dag achter de computer met het bijwerken van de financiën. Hij weet dat er een heftig centraal aan zit te komen en wil graag alles op orde hebben. Wij zijn de enige twee rammers hier zegt hij tegen Noah die zich ook achter een computer bevindt. Ja vraagt Noah zachtjes. René legt uit dat hij en Noah altijd vroeg opstaan en tot laat doorgaan. Als Billy wakker is en zich samen met Romy klaarmaakt voor het centraal komt de begroting van Bas zijn evenement ter sprake. De twee dames werpen nogmaals een blik op de factuur, zodat ze Bas straks in het centraal op een juiste manier kunnen aanspreken.Ook de andere bewoners bereiden zich voor op een heftig centraal… Waar we zo uiteraard op terug gaan komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:26

    Misschien ben ik een beetje dom , maar hoe kunnen 2 mensen apart van elkaar de boekhouding doen.
    Je weet toch niet wat de ander al gedaan heeft en nog gedaan moeten worden.
    René denkt echt dat hij alles kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *