Het centraal van 28 augustus

Het centraal van 28 augustus

De bewoners zijn weer bij elkaar geweest om van alles in een centraal te bespreken. De belangrijkste besproken punten lees je hier terug.

René begint over de markt. De omzet is 14.500 euro en de winst komt uit op 8.000 euro. Dit valt de bewoners mee aangezien ze het idee hadden geen goede markt te hebben gedraaid. René laat ook nog weten dat hij een maand lang de gehele financiën wil doen en daarna stopt hij er helemaal mee. Dit betekent dat Cemal een stapje terug moet doen. Romy zegt dat Madilia de financiën zou willen overnemen en dat het misschien een idee is dat Madilia daarom met hem meekijkt. René ziet dit op zijn beurt niet echt zitten omdat hij de financiën heel graag in één keer recht wil trekken. Dit is super serieus, dit is niet hetzelfde als even vloggen voegt hij eraan toe.

Beau wil met alle bewoners individueel een gesprek houden om te kijken wie het leuk lijkt om Chipp te ondersteunen als hoofdverantwoordelijke van de markt. Voorheen deed Beau dit, maar zij wil stoppen als hoofdverantwoordelijke van de markt. Daarna begint Linda over alcohol. Er is door sommige bewoners tijdens de markt gedronken, terwijl de afspraak was dat er niet tijdens evenementen gedronken zou worden. De bewoners besluiten dat er een boete tegenover moet komen te staan als iemand alcohol drinkt tijdens een evenement. Hoe en wat de boete precies inhoud moet nog duidelijk worden, wel is de groep het er over eens dat de boete tijdens het volgende evenement in werking zal worden gesteld.

Hoewel het een rustig centraal was, eindigt het centraal met een kleine explosie. Linda oppert een kwestie waar Noah gisteravond erg mee zat. De bewoners dronken namelijk na de markt een glaasje van de overgebleven wijn. Noah drinkt geen alcohol maar mocht gisteravond geen flesje alcoholvrij bier. Billy vindt het een non-discussie en raakt geïrriteerd dat Noah het idee krijgt dat hij tekort komt. Het centraal komt tot zijn eind en Noah en Billy gaan ieder hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *