De bewoners hebben ondanks de mindere markt winst gedraaid

De bewoners hebben ondanks de mindere markt winst gedraaid

Gisteren was er een Utopia markt in Utopia. Het was een gezellige dag in de mini samenleving. Toen de markt er helemaal op zat kwamen de bewoners bij elkaar om de markt te evalueren.

Beau begint en zegt dat ze veel positieve geluiden heeft gehoord over met name de bewoners. Billy zegt dat het de slechtste markt is die ze ooit heeft gedraaid. Ik heb het idee dat er meer kaarten zijn verkocht dan dat er uiteindelijk bezoekers zijn gekomen. Het was heel rustig, omzet technisch vond ik de markt niet zo denderend benadrukt ze. Wel is de groep het er over eens dat de buiten bar goed liep. Ook het zingen van René viel erg in de smaak. Johan had zijn eerste markt en hij vond het wel leuk maar loopt liever rond dan dat hij ergens op een vaste plek staat. Sommige bewoners kregen wel een opmerking dat de frieten niet lekker waren en vragen zich af waar dit aan ligt. Noah voelt zich hier verantwoordelijk voor en reageert dan ook lichtelijk aangevallen, terwijl de opmerking niet bedoeld was als een aanval op hem. De pannenkoeken liepen ook niet zo goed merkt Floor dan op. Het horecaplein was ook een leuk en goed idee maar de pannenkoeken stonden nu erg afgelegen voegt Floor eraan toe. Desalniettemin hebben de bewoners winst gedraaid omdat ze ver onder het budget zijn gebleven wat betreft de aankleding. Daarnaast is de groep het er over eens dat ze goed hebben samengewerkt en dat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *