De bewoners en bezoekers genieten van de Utopia markt

De bewoners en bezoekers genieten van de Utopia markt

Om 12:00 uur komen de eerste bezoekers het terrein op. Op dat moment staan alle bewoners klaar om er een mooie en gezellige markt van te maken. Romy en Jacco staan achter de bar. Bas en René zijn bij Baas Beach te vinden en de tweeling staat in de winkel. Billy maakt en verkoopt kunst en Linda en Noah verkopen friet. Ook Johan, Chipp, Floor en Madilia zijn druk bezig. Ondertussen rent Beau het terrein over om alles in goede banen te leiden. Het weer zit mee en de sfeer zit er goed in. Laten we hopen dat de bewoners een leuke winst aan de markt overhouden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *