Floor vindt het gevaarlijk dat René de financiën alleen wil doen

Floor vindt het gevaarlijk dat René de financiën alleen wil doen

Na het gesprek met Madilia uit René zijn frustraties als hij Beau tegen komt. Jij bent een echte Utopiaan zegt hij als hij de Beau ziet. En legt uit dat Madilia zich bij het financiën team wil aansluiten maar dat hij dat niet ziet zitten. Ze heeft me nog niet overtuigd, met haar hele houding gaat hij verder. Beau begrijpt dit maar dit is voor haar niet het moment om dit onderwerp verder te bespreken, er moet namelijk gewerkt worden voor de markt.

Ook Madila praat na over het gesprek. Ze wil van Floor weten wat zij ervan vindt dat René de financiën alleen wil doen. Gevaarlijk antwoordt Floor. Vervolgens vertelt Madilia wat René zojuist allemaal tegen haar heeft gezegd. Ach, die man zegt zoveel, daar kan je geen normaal gesprek mee voeren laat Floor weten.  De twee praten nog even na maar komen tot de conclusie dat het gesprek met René geen zin heeft gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. mar at 14:01

  Er is bijna niemand die je daar vertrouwen kan die saaie floor en madilia voeren geen klap uit wel over al commentaar op hebben
  ik begrijp nog steeds niet wat sommige gasten daar doen
  roddelen over mekaar zijn ze heel goed in
  Mekaar de loef af steken daar wil je toch niet mee bevriend mee zijn duffe floor vind Rene gevaarlijk nou ik vind die twee heel gevaarlijk een gemene vrouwen en ach voor de rest op Beau en nog een paar zit er een stekkertje los ook bij Billy &Romy .

 2. maria at 13:56

  beetje vergezocht met gevaarlijk hij steek het toch niet in de fik.
  omdat jullie je zin niet krijgen moet je iets negatiefs zeggen erg kinderachtig ook nog.

 3. vijde dimensie at 13:12

  vreselijk onbetrouwbaar is rene kijk maar eens goed baar zijn ogen daar leeft echt de duivel hij heeft geen zuivere ziel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *