René zit niet te wachten op de hulp van Madilia

René zit niet te wachten op de hulp van Madilia

Er is de laatste dagen veel te doen rondom de financiën. Cemal heeft na veel kritiek, besloten om niet langer verantwoordelijkheid te dragen over het  geld. René staat er nu dus alleen voor. Maar dat is niet nodig, want zowel Floor als Madilia hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een plek in het financiën team. René gaf eerder al voorzichtig aan geen behoefte te hebben aan deze extra hulp maar Madilia laat zich niet zomaar afwimpelen en gaat het gesprek met René nog een keer aan. René heeft een duidelijk plan voor ogen en dat legt hij Madilia  haarfijn uit. Zo wil hij de financiën eerst in zijn eentje helemaal op orde krijgen. Ik ga alles loslaten en alleen maar financiën doen gaat hij verder. Pas daarna zou ik jou eventueel langzaam willen inwerken. Dat lijkt mij wat handiger benadrukt hij.

Madilia luistert aandachtig maar is het niet eens met dit idee van René. En  geeft aan dat ze hier geen uitspraken over kan doen. Het is aan de groep of we willen dat de financiën in je eentje gaat doen vervolgd ze rustig. In de ogen van René is zijn idee toch echt de beste oplossing. Ik kan persoonlijk goed met je door één deur maar je zei zelf dat je hier voor het vloggen kwam. En in mijn ogen ben je geen echte Utopiaan voegt hij eraan toe. Om deze reden heeft hij niet het idee dat Madilia op haar plek is bij de financiën. Ook de rustige uitleg van Madilia, dat iedere bewoner  anders is en iedereen andere doelen heeft, verandert niks aan de mening van René. Madilia besluit het hier voor nu bij te laten maar zal dit onderwerp zeker aankaarten tijdens het centraal maandag. Wordt vervolgd dus.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke at 16:22

  René moet zich niet alles naar zich toe trekken .
  Hij moet ook eens gaan samen werken met iemand in plaats alles zelf doen.
  Net of hij wat wil gaan verbergen.
  Een boekhouder aan nemen die alles eens goed gaat controleren.

 2. maria at 11:59

  ik zou het zeker even afwachten rene zij en floor zitten er graag hoeven ze verder niets te verdienen,
  en werken zien beiden totaal niet in hun plaatje voor komen.

  • vijde dimensie at 14:19

   jij hebt het door!!! hij had zijn huis opgezegd toen hij erin kwam lijkt mij financieel niet erg stabiel . wat vreemd is om te doen. lijkt mij meer een zwerver geweest. . vreemd type

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *