Romy besluit zich te herpakken en er helemaal voor te gaan vandaag

Romy besluit zich te herpakken en er helemaal voor te gaan vandaag

Vandaag is het Utopia markt maar niet zomaar een markt. Er zal vandaag namelijk een buitenbar zijn. Romy is gisteren al druk in de weer geweest met de voorbereidingen van de buitenbar maar dit ging niet zoals gepland. Zo was er geen juiste tafel voor het uitserveren van de drankjes en ging het fout bij het tellen van de flessen. Toch waren ondanks alle stress alle problemen aan het einde van de dag opgelost.

En op deze nieuwe dag lijkt Romy vrolijk te zijn opgestaan maar niets is minder waar. Nadat ze haar haren heeft gekruld wordt het haar te veel. In de kleedruimte knuffelt Billy haar. Snikkend vertelt Romy dat ze het even zwaar heeft en dit gisteren niet durfde te zeggen. Billy probeert haar te kalmeren en zegt dat het niet erg is als je soms niet zo lekker in je vel zit. Ik vind het gewoon allemaal kut gaat Romy verder terwijl ze huilt. De wereld vergaat niet spreekt Billy haar streng toe. Na een tijdje verschijnt er langzaam weer een glimlach op Romy haar gezicht en ze besluit zich te herpakken en er helemaal voor te gaan vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *