De bewoners zijn vroeg bezig om alles klaar te maken voor de Utopia Markt

De bewoners zijn vroeg bezig om alles klaar te maken voor de Utopia Markt

Een nieuwe dag is begonnen en vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Utopiaanse markt, de Utopia Bazaar. Het belooft een mooie maar drukke dag te worden. René is om 04:00 uur al wakker. Beau volgt rond 07:30 uur. Ze wordt wakker in de caravan van Bas en verplaatst zich richting de loods waar ze het een en ander op de flipover schrijft. Om 07:45 zetten Beau en Chipp de muziek aan om zo de rest van de bewoners te wekken. Waar Billy, Noah, Linda, Madilia, Romy en Cemal langzaam ontwaken draaien Demi en Fay zich nog een keer om. Ondanks dat de bewoners gisteren met z’n allen druk bezig geweest zijn met de voorbereidingen voor de markt, moeten er nog een aantal laatste dingen gedaan worden. Daarnaast willen de bewoners er ook op hun best uitzien en zijn het vooral de vrouwen die zich uitgebreid klaar maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *