De stress om de buitenbar wordt Romy te veel

De stress om de buitenbar wordt Romy te veel

Morgen zal Romy voor het eerst een buitenbar hebben tijdens de Utopia markt. Normaal regelt de ze de drankjes binnen in de loods. Deze verandering brengt wat stress bij Romy. Naast het feit dat het anders zal zijn dan normaal, blijkt de buitenbar niet handig te zijn voor de drankjes, want het blad is te glad. Hierdoor kunnen de ingeschonken bekertjes drinken gaan glijden. Vandaar dat Romy graag het bureau uit het kantoor wil gebruiken maar helaas heeft Beau deze al voor iets anders nodig. Samen proberen ze andere oplossingen te bedenken. Romy blijft zich stellig vasthouden aan het idee van het bureau maar Beau wil hier niets van weten. De stress wordt Romy uiteindelijk teveel en even later huilt ze uit bij Demi en Fay. De tweeling pept Romy weer op en zeggen geruststellend dat het goed komt. Ze hebben vertrouwen in Romy en beloven haar te helpen als ze tijd hebben. Deze peptalk heeft duidelijk zijn effect en Romy kan er weer tegenaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *