Romy nodigt de bewoners uit om de drank die niet meer goed is op te drinken

Romy nodigt de bewoners uit om de drank die niet meer goed is op te drinken

Tijdens het centraal van vandaag heeft Romy vertelt aan de groep dat ze een hoeveelheid blikjes bier heeft gevonden die over datum zijn. Deze blikjes kunnen niet meer in de verkoop. Dus vanavond is het feest voegt ze eraan toe. En nodigt alle bewoners uit om vanavond een drankje van de overgebleven voorraad te nuttigen. Billy gaat hierop in door te zeggen dat het doodzonde is. Romy weet dit op haar beurt als geen ander en geeft aan dat dit niet meer zal gebeuren. Super bedankt voor het toelichten roept Romy naar Billy na het centraal. Niet veel later vraagt Billy aan Romy of haar opmerking serieus of sarcastisch bedoeld was. Nee hoor, dat was serieus antwoordt Romy met een neutraal gezicht waarna ze zich omdraait en wegloopt. Billy uit vrijwel meteen haar frustraties bij Bas. Dat was natuurlijk sarcastisch, ze is gewoon geïrriteerd gaat ze verder. De opmerking zit Billy niet lekker en ze besluit Romy dan ook nog een keer op te zoeken. Kan je even zeggen wat het probleem is vraagt Billy Romy op de man af. Romy benadrukt nogmaals dat haar opmerking niet sarcastisch bedoeld was. Maar je hebt weer een houding tegen me antwoordt Billy. Romy is zich van geen kwaad bewust en drukt Billy nogmaad op het hart dat er niks is waarna de twee vriendinnen elkaar een dikke knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 13:36

    Romy en Billy doen echt niet voor elkaar onder. Ze zijn wat gedrag betreft allebei het zelfde dus de pot verwijt de ketel zullen we maar zeggen.

  2. maria at 16:40

    kijk naar je gedrag romy daar tik je vaak mensen mee op hun vingers dat je daar niet van gedient bent.
    nu doe je het zelf ben je er geen kwaad bewust van egt een goeie meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *