De bewoners houden een centraal over de markt

De bewoners houden een centraal over de markt

Deze dag staat in het teken van de Utopia markt van morgen. De bewoners gaan even centraal om de voorbereidingen te bespreken. Beau legt uit wat er nog moet gebeuren en wat de planning voor vandaag is. Het is de bedoeling dat ze met zijn allen één uur bezig zullen zijn met het opruimen van het terrein. Natuurlijk moet er nog veel meer gebeuren en terwijl Beau dit uitgebreid uitlegt, luisteren de bewoners aandachtig. Nadat Beau uitgepraat is neemt Romy het woord. Ze legt een kist op tafel, die vol zit met blikjes drinken. Alle blikjes zijn over datum, wat betekent dat ze niet meer verkocht kunnen worden. Dit is natuurlijk hartstikke zonde en kost geld voor de bv. Dit weet Romy ook en ze geeft haar fout toe. Ze belooft de groep dat ze voortaan er bovenop zal zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *