René laat Cemal weten dat hij in zijn eentje de financiën zou willen doen

René laat Cemal weten dat hij in zijn eentje de financiën zou willen doen

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen! René vertelt aan Cemal dat hij gisteren een gesprek met Madilia heeft gehad. En zegt hem wat ze hebben besproken. René is van plan om de financiën eerst in zijn eentje op te nemen, als Cemal ermee stopt. Zo kan hij alles op poten zetten en kan Madilia later bijschakelen. Ik ben benieuwd of ik het in zijn eentje kan redden. Om nu alles aan Madilia te leren, vind ik onzin voegt hij eraan toe. Cemal begrijpt wat René bedoelt maar zegt dat hijzelf het geen probleem vindt om Madilia wat dingen bij te leren. Hier heeft René niets op in te brengen en als antwoord belooft hij om dit later nog met hem te bespreken. Madi moet eerst maar eens een keer echt werken mompelt hij als hij weer naar buiten loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Corrie at 17:39

  Volgens mij wil iedereen alleen maar zitten in de buitenwereld moet je ook werken voor je geld het is niet meer de utopia van vroeger toen werden er mooie dingen gemaakt nu is het alleen maar lullen over elkaar

 2. anneke at 13:17

  René beslist ook alles daar.
  Ik zag net op scherm dat hij in de patatkraam bezig was mer het plafon , maar hij had niks afgedekt boven de frituurpan LEKKER
  Later stond er iemand patat te bakken.
  Meneer René weet toch alles dus niet.
  Als je schildert boven iets wat niet smerig mag worden leg je er ook iets over heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *