Cemal gaat meer tijd maken voor persoonlijke doelen

Cemal gaat meer tijd maken voor persoonlijke doelen

Afgelopen avond gingen Cemal en Romy gezellig chillen in de bistro. Wat Romy alleen niet zag aankomen is dat Cemal een romantische date heeft geregeld. Er staat een nette gedekte tafel in de bistro, kaarsjes, wijn en een foto van de twee. Ah Cemal! Wat lief roept Romy wanneer ze aankomen. Cemal heeft twee pizza’s mee en de twee gaan lekker zitten. Hoe voel je je nu vraagt Romy nadat ze hem wat kusjes heeft gegeven voor zijn romantische zet. Cemal  zegt dat hij zich goed voelt na het centraal. Geen gezeik meer aan mijn hoeft om elk dingetje. Ik heb zin om me weer te focussen op fotografie benadrukt hij. Romy snapt hem heel goed. Negatieve dingen nemen altijd de overhand hier. Zo leuk dat je je nu kunt focussen op positieve dingen voegt ze eraan toe. Samen bespreken ze tussen de hapjes pizza door welke dingen Cemal weer kan gaan oppakken. Cemal wil bijvoorbeeld kijken naar kledingmerken die wellicht met hem willen samenwerken. Een persoonlijk doel van me. Voor een kledingmerk staan zegt hij. Daarnaast zou hij graag werken aan een Ladies Dinner Show in Utopia. Het stelletje geniet rustig van hun pizza en kaarslicht en hun momentje samen los van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *