Genomineerde Jeroen en Johan hadden een goed gesprek

Genomineerde Jeroen en Johan hadden een goed gesprek

Afgelopen avond had genomineerde Jeroen een gesprek met nieuwste bewoner Johan. Jeroen wil wat duidelijkheid.

Jeroen heeft namelijk de meeste stemmen gehad tijdens de stemronde en besluit het gesprek aan te gaan met Johan in het cordwood. Jeroen valt met de deur in huis en vraagt of hij al weet wat hij gaat doen. Wat moet ik ervan zeggen zucht Johan. Verder blijft het stil. Jeroen laat weten dat hij verbaasd is dat er nog bewoners waren die niet voor Johan maar voor Arnold hebben gekozen. Dacht je zelf al dat je het zou worden? vraagt Jeroen. Johan antwoordt dat hij in het begin zekerder was. Maar dat hij merkt dat hij minder druk erachter gezet heeft dan Arnold en dat dit misschien toch de wens was van meerdere bewoners. Er zijn al best veel drukke bewoners voegt hij eraan toe. Jeroen is het hier op zijn beurt niet mee eens. Het valt nu mee. Toen ik erin kwam waren er veel drukkere types bij vervolgd hij.  Johan vindt dit ook. De hoeveelheid discussies en gezeik zijn nu veel minder gaat hij verder.

Johan weet dat Jeroen genomineerd is omdat veel bewoners hem lui vinden en meer van hem hadden willen zien. Waarom is dat zo gekomen als ik vragen mag? Jeroen zegt dat hij de eerste maanden vol goede moed bezig te zijn geweest voor een nieuwe structuur die er maar niet doorkwam. Ik kan er heel slecht tegen als er een onstabiele structuur is. Alles moet hier om de week anders. Nog nooit een stabiele maand meegemaakt zucht hij. Johan geeft zijn mede bewoner gelijk. Ik merk ook dat mensen hier weinig tijd gunnen aan hun mede bewoners. Je kunt niet een bol planten en een week later al een boom verwachten benadrukt hij. Precies! Mensen durven hier niets te proberen maar het moet er gelijk zijn vult Jeroen aan. Door die instelling voel ik geen werkdruk of motivatie dingen op te pakken omdat naar mijn idee toch alles wordt afgekeurd. Johan kan dit wel begrijpen. Ik vond het een fijn en verduidelijkend gesprek. Ik dacht eerst ook dat ik met jou zou botsen geeft hij vervolgens toe. Jeroen is nieuwsgierig waarom. Je bent stug. Maar je hebt stug en onredelijk. En dat ben je zeker niet antwoordt hij. En daar kan Jeroen zich zeker in vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *