Billy irriteert zich aan een aantal vrouwelijke mede bewoonsters

Billy irriteert zich aan een aantal vrouwelijke mede bewoonsters

Er stond weer een paaldans training op het programma voor de vrouwen. Veel vrouwen hebben zich al in hun outfits gehesen en staan klaar om met instructrice Gabriela te beginnen. Tot Billy haar grote verbazing missen er alleen een aantal vrouwen. Ze ziet Madilia lopen en vraagt of de missende vrouwen nog wel meedoen met de wedstrijd. Madilia antwoordt van wel en dus stelt Billy voor dat ze zich snel omkleden voor de training. We hebben net schoongemaakt. Ik ben kapot reageert Madilia. Billy geeft aan dat Gabriela hier voor hun komt en dat het wel belangrijk is om erbij te zijn. Vorige keer deden jullie ook al niet mee zucht Billy. Gabriela onderbreekt Billy en zegt de meiden dat ze niet mee hoeven te doen. Dan sta je volgende week voor lul benadrukt ze. Billy kan het toch nog niet loslaten en klaagt bij Bas en Romy over haar mede bewoners. Dit is toch geen goede instelling zegt ze geergerd. Bas en Romy geven beide aan dat ze het moet laten gaan. Dat is gewoon de mentaliteit hier Billy aldus Romy. Terwijl iedereen zich ondertussen klaarmaakt wil Billy nog even wisselen van outfit en loopt richting het washok. Wat een slappe hap hier. Die zeikwijven kan ik echt niets mee blijft ze boos mompelen in zichzelf waarna ze besluit om het los te laten en zelf te genieten van de training.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:37

    Het was een idee van Bas,dus opgedrongen
    Wat gaat dat een geld kosten Bas
    En waarom doen ze dit eigenlijk moet dit geld gaan opbrengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *