Johan laat niet los welke genomineerde hij uit Utopia gaat sturen

Johan laat niet los welke genomineerde hij uit Utopia gaat sturen

Johan is de nieuwe bewoner van Utopia nadat de groep Arnold naar huis hebben gestuurd. Wanneer Johan de keuken in komt wandelen zijn Madilia, Beau en Linda aan het poetsen. Ben je blij vraagt Beau enthousiast. Waarop Johan vrolijk ja natuurlijk antwoord. De dames zien dit als een perfect moment om een vide overleg te hebben. Ze zijn nieuwsgierig of Johan op de vide wil blijven slapen of al een idee heeft waar hij zijn bed naartoe wil verplaatsen.  Als ik heel eerlijk ben heb ik hier nog totaal niet over nagedacht zegt Johan. Beau en Linda stellen vervolgens voor dat hij het bed van Arnold overneemt tot morgen een bewoner zal gaan vertrekken. Dit omdat Beau ook graag weer terug naar de vide komt voor een goede nachtrust. Johan vindt dit een goed plan. Als er geen plek is had ik ook altijd nog bij Jacco kunnen liggen grapt hij naar zijn mede bewoners. De dames proberen nog te achterhalen of Johan al een idee heeft wie er morgen naar huis gaat. Maar hier laat hij niks over los.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *