Johan en René maken plannen om Utopia verder uit te breiden

Johan en René maken plannen om Utopia verder uit te breiden

Johan en René willen nieuwe dingen gaan bouwen in Utopia. Johan vindt het namelijk belangrijk om de werkschuur tiptop in orde te maken. René hoopt op zijn beurt wel dat de nieuweling gaat doen wat hij beloofd heeft, namelijk werken. Johan laat weten dat René daar niet over hoeft in te zitten. Ik heb de grootse plannen en wil hard gaan werken om geld te verdienen. Ik wil namelijk ook weleens een biefstukje eten hier voegt hij eraan toe. Een tweede doel heeft hij ook nog. Dat is  een studio bouwen om zijn hardcore te kunnen draaien. De studio die er nu is zit namelijk vast aan de loods en het is best gehorig. Niet ideaal als je een potje hardcore wil draaien laat in de avond. René beaamt is het hiermee eens. Ik vind het leuk maar hoef het niet twee uur per dag te horen voegt hij eraan toe. De twee maken vervolgens plannen om Utopia verder uit te breiden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Johnny at 09:04

  Vermoeiend die Rene , boel opgekropte frustratie die hij niet netjes uit. Hij zal niet willen hebben samenwerken met Jeroen omdat hij daar vast ook weer een hele theorie bij zal hebben. boel cliches, volgende ronde gewoon vertrekken.

 2. anneke at 22:29

  Heb even dat stukje van hun twee gezien.
  René zegt het was hier een troep en ik heb het opgeruimd alles lag op de grond.
  Ik weet niet meer wie er ook in de schuur werkte , maar toen zag het er ook heel netjes uit.
  Maar als iedereen ook wat weg pakt en niet terug hangt is niet nu van toe passing.
  Als je ook kijkt naar de muur met tekeningen van wat er hoort te hangen zijn ze heel wat kwijt.
  Ik denk wel dat René zegt dat ze alleen samen kunnen werken als Jeroen eruit moet
  Maar zal René dan niet zijn eigen project afmaken waar hij Floor van beschuldigt
  Hij wilde daar heel wat doen maar nu heeft hij weer andere dingen die hij wil doen.
  Raar ervan is hij wilde niet samen werken met Jeroen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *