Arnold heeft Utopia definitief verlaten

Arnold heeft Utopia definitief verlaten

Met twaalf stemmen voor Johan en drie voor Arnold heeft de groep besloten dat Arnold Utopia moet verlaten. Johan is hiermee dus de nieuwste bewoner. Gezamenlijk loopt de groep naar de poort om Arnold uit te zwaaien. Hij neemt afscheid van de groep en vertelt hen dat hij blij is met deze kans. Ik vond het vier prachtige dagen en had het niet willen missen voegt hij eraan toe. En laat ook nog aan Jacco weten dat hij zijn grootste fan is en hem zal blijven volgen. René vindt het op zijn beurt erg jammer dat Arnold weggestemd is door de groep. Hij vindt dat Arnold evenwichtiger en relaxter is. Hij heeft ook veel mensen geholpen, mensen gemasseerd enzovoort gaat hij verder. Noah had het gevoel dat hij geen gesprekken met Arnold kan voeren, daarom heeft hij voor Johan gekozen. Jacco vindt het zielig voor Arnold. Daarna loopt “opa” de poort uit en zit zijn Utopia avontuur erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 15:50

    Hij had zich geen opa moeten noemen, jammer dat hij meteen in het begin deze misser maakte. Maar verder zou het fijn geweest zijn als Arnold een andere energie had in gebracht.
    En die domme praatjes van Hij hield me te lang vast, e.d. die hadden meteen de kop in gedrukt moeten worden. En, als je dat vindt, hadden ze hem daar op moeten aanspreken, ipv. weer een nieuwe roddel de wereld in helpen! Zie bij het vorige berichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *