Johan wordt vaste bewoner in Utopia

Johan wordt vaste bewoner in Utopia

Al de hele ochtend is de spanning voelbaar. Er zal vandaag gestemd worden wie van de potentiële bewoners Utopia zal moeten verlaten. Tijd om een keuze te maken. Zodra iedereen aan tafel zit neemt Billy het woord en verzoekt de kandidaten om even weg te gaan.

Daarna is het tijd voor de groep om hun stemming uit te brengen. Demi wil graag beginnen en kiest voor Johan. Ze denkt dat hij veel voor Utopia kan betekenen. Fay vond het moeilijk om te kiezen maar kiest ook voor Johan. Datzelfde geldt voor Madilia, Bas en Chipp. Floor kiest voor Arnold, Linda heeft heel lang getwijfeld en gaat ook voor Arnold. Hij is wat ouder en rustiger voor de groep geeft ze aan. Jeroen vindt dat de twee erg aan elkaar gewaagd zijn maar gaat toch voor Johan. René wil op zijn beurt meer stabiliteit in de groep en denkt dat Arnold beter is voor de groep. Noah heeft zijn gevoel gevolgd en kiest voor Johan, hetzelfde als Jacco en Romy. Romy denkt dat Johan meer geld kan verdienen dan Arnold. Cemal kiest ook voor Johan. En haalt het incidentje aan met Romy en dat vond hij niet grappig. Als mijn vrouw zich niet veilig voelt stem ik diegene weg benadrukt hij. Billy denkt dat Johan meer kan toevoegen aan de groep en omdat hij bouwvakker is. Beau is als laatste aan de beurt en denkt dat Johan meer kansen kan pakken in Utopia dan Arnold.

Arnold en Johan worden er vervolgens weer bijgeroepen en Billy neemt het woord. Ze legt uit hoe de stemming in zijn werking is gegaan. Billy laat een stilte vallen en maakt dan bekend dat Johan mag blijven. Arnold krijgt nog wel een paar complimenten mee en er wordt hard voor hem geklapt. Arnold zegt dat hij blij is dat hij deze kans heeft gehad en dat hij de groep blijft volgen. Er wordt geknuffeld met de twee heren en nog wat nagepraat. Johan Baum wordt vaste bewoner van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Willem at 19:45

  Ik maakte wel een opmerking over ene Benno,maar ik neem dat mooi terug want de bewoners gingen nogal respectloos met hem om tijdens het paaldansen.
  De opmerking van Billy naar Arnold dat hij een beetje uit haar buurt moest blijven.
  Alsof Billy zo bijzonder is en niet te vergeten Romy die nog zwaar in haar kindertijd bivakkeert.
  Nogal wiedes dat Arnold zich ongemakkelijk voelde. Dat zag ik al aan de manier van doen bij hem.

 2. Jojanneke at 17:27

  Nou hoe hij al over de “meiden” sprak bij binnenkomst daar knap ik als vrouw van af.
  Zoiets denk je maar zeg je niet. Vond het een vieze oude man.
  Maar dan nog achter de schermen van Utopia worden dit soort dingen beslist, niet door ons.
  Hoop dat Johan inderdaad door gaat pakken en niet gaat luieren… Maar ben bang dat de groep hem mee naar beneden sleurt.
  Over 2 maanden Billie en Bas eruit??
  Ze gaan nu straks natuurlijk weer aan Utipiaan van het jaar denken.
  En eerlijk is eerlijk niet een verdient die titel op dit moment.

 3. Ria at 16:31

  Hij zal Madilla er wel in houden wordt vast weer een stelletje of ze heeft het gespeeld dat ze hem leuk vindt.Ik vertrouw haar ook voor geen meter

 4. Else at 15:44

  Belachelijk, dat praatje dat de wereld in geholpen is, van: hij houdt me te lang vast! ik voel me niet veilig! Hij kijkt naar ons! Ja, logisch toch, maar dat doen de leeftijdsgenoten ook, en die maken nog onbehoorlijke opmerkingen ook!

  Kinderachtig, theatraal en hysterisch gedoe en opmerkingen. De een stookt vervolgens de ander aan.
  Leuk(dus niet!) voor hem als hij dat terug leest, terwijl hij gewoon een warme gezellige man is!
  Het zou interessant geweest zijn als hij er in gebleven was, andere mogelijkheden, andere interactie. Het is nu niet bepaald evenwichtig qua samenstelling in de groep!
  En juist de twee oudsten, René en Linda, kozen voor Arnold! Die zouden ook meer ouderen er in willen.

 5. maria at 12:51

  was voor ons geen nieuw nieuws toch was allang bekent vanaf dag1 dat johan zou blijven.
  hoop dat hij een dikke huid heeft en zich niet laat provoceren door de bewoners.
  gef johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *