Noah wil dat de voorraadkast en vriezer op slot gaan

Noah wil dat de voorraadkast en vriezer op slot gaan

Noah wil dat de vriezer en voorraadkast op slot gaan. De reden is dat mensen eten van spullen uit Le Luifel en dat is niet helemaal de bedoeling. Een samenleving waarin alles op slot gaat vind ik erg benauwend laat Billy weten. Maar het is wel voor de verkoop bedoeld benadrukt beau. En alles wordt namelijk opgegeten voegt ze eraan toe. Billy en Noah dragen verschillende argumenten aan om hun mening te ondersteunen. Het wordt een verhitte discussie en meerdere bewoners komen zich ermee bemoeien. Billy is van mening om het eerst in het centraal te bespreken alvorens alles op slot te gooien. Linda is het hier helemaal mee eens. De discussie duurt voort, wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:33

  Waarom dan wel eten met zijn alle uit de luifel , zoals patat en andere snacks .
  Volgens mij gingen ze gisteren weer snacks maken , en als je dat betalen moet had je heel wat geld moeten afrekenen

 2. maria at 11:53

  noa en beau zouden beter een pet opzetten met de bedoeling het gaat zoals wij willen anders niet.
  maar noa vd week at jij ook iets uit de luifel met camal en romy.
  en nu gaan mopperen staat je goed hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *