Vandaag is het een spannende dag voor Arnold en Johan!

Vandaag is het een spannende dag voor Arnold en Johan!

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen. Een paar bewoners zijn al uit de veren. Maar een aantal liggen ook nog lekker te slapen. Arnold was er al vroeg uit en heeft de stallen uitgemest. De potentiële bewoner besloot daarna rustig een krantje te lezen. Verder is het vandaag een spannende dag voor de potentiële bewoners, één van de twee zal worden weggestemd. Mag Arnold blijven of is het toch Johan die mag blijven? Beiden maken nog een praatje met de bewoners in de hoop dat ze mogen blijven. We komen er uiteraard op terug zodra de groep een keuze heeft gemaakt! Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:36

    Heb het idee dat Arnold wel blij is dat hij weg moet, hij kijkt maar om zich heen
    Hij verveeld zich dood daar.
    En Johan was met Cemal aan het praten ,maar hij kijkt ook niet erg vrolijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *