Beau en Linda irriteren zich aan Floor die geen initiatief toont

Beau en Linda irriteren zich aan Floor die geen initiatief toont

Afgelopen avond irriteerde Beau en Linda zich aan een mede bewoonster. De twee bespraken het in de keuken…

Beau en Linda snappen niet dat Floor niet even komt helpen. Het begint hen te irriteren dat ze geen initiatief neemt en niks doet. Wat heeft zij de hele dag gedaan, geen flikker vervolgd Beau verontwaardigd. De twee kunnen er ook niet over uit dat ze niets doet in de loods. Haar taak is namelijk de badkamer en die is zelfs te vies. Ze kan nu wel met Madilia dansen maar niet even het gasfornuis schoonmaken voegt Beau eraan toe. Linda vraagt waarom Beau niet naar Floor toe loopt om te vragen of ze komt helpen. Beau laat weten dat ze daar geen zin in heeft. Linda snapt maar al te goed dat het niet leuk is om steeds te vragen of iemand komt helpen. Ik mag Floor als persoon heel graag maar dit snap ik niet van haar sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:29

  Als eerste : Ik maak me eigen boos over het schoonmaken van de douch kamer
  Ten eerste iedereen kan zijn eigen troep op ruimen als je thuis doucht maak je ook de vloer schoon.
  Er blijven van sommige handdoeken leggen neem ze mee als je richting wasmachine gaat.
  Er zijn meiden die lang bezig zijn met op tutten ruim daarna zelf je troep op.
  De wc moet door iedereen schoon gemaakt worden doe een borstel er door heen als je geweest ben
  En waarom zijn er mannen klusjes en vrouwen klusjes iedereen is daar toch het zelfde.
  Want ik vraag me af heeft ooit Cemal de wc of douch ruimte schoon gemaakt of Billy of wie dan ook van de club van 5

 2. joke at 10:26

  wat raar he Linda je klets constant met Madilia en floor dat kan je toch zelf zeggen tegen luie Floor of speel je een spelletje want jullie zitten altijd apart met zijn drieen te kletsen .Ik bedoel maar dat is achter iemand zijn rug kletsen ,ga er zelf maar op af en niet een ander sturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *