Potentiële bewoner Arnold vertelt Cemal waarom hij waardevol voor Utopia is

Potentiële bewoner Arnold vertelt Cemal waarom hij waardevol voor Utopia is

Afgelopen avond hadden potentiële bewoner Arnold en Cemal een gesprek. De kandidaat vertelt waarom hij waardevol voor Utopia is.

Arnold vertelt aan hem dat hij graag in Utopia wil blijven. Ik  denk dat ik heel waardevol kan zijn. Ik ben heel optimistisch en wil minder ruzies in Utopia voegt hij eraan toe. En met mijn  levenservaring wil ik de jongere garde aan het denken zetten. Het is belangrijk om te laten zien dat ouderen nog steeds mee kunnen doen in de samenleving en zich graag willen mengen met de jongere medemens gaat hij verder. Ik zie graag meer humor in Utopia, dat is een erg belangrijk aspect van het leven.  Cemal vraagt vervolgens hoe zijn perfecte Utopia eruit ziet,  Ik wil graag dat alle neuzen dezelfde kant op gaan staan en er hard gewerkt wordt voegt hij eraan toe. Arnold laat weten dat hij het liefste ziet dat alle lagen van de gemeenschap goed met elkaar door één deur kunnen. Cemal luistert aandachtig naar alle plannen van Arnold. Maar of hij ook voor hem kiest is natuurlijk vraag twee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 14:01

    Maak je borst maar nat Arnold, Het is Cees nooit gelukt. Dus ik ben bang dat het jou dan ook niet gaat lukken. Je hebt veel te veel mooie babbels. En ja iedereen die er in wil blijven laat zich altijd van zijn beste kant zien en horen. En ik heb begrepen dat je je ogen ook niet van de vrouwtjes af kan houden.Dus ik zeg naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *