Beau vraagt aan Linda en Madilia of Bad normaal met haar omgaat

Beau vraagt aan Linda en Madilia of Bad normaal met haar omgaat

Beau ligt bij Madilia en Linda op de vide en vertelt dat ze een interventie met Demi en Fay heeft gehad van de week. Fay, Romy en Demi hebben haar meegenomen naar de schommel om te praten over Bas. Die meiden zeiden tegen mij dat ik voor mezelf moest kiezen laat Beau weten. Madilia en Linda reageren verbaasd en zeggen dat ze dit helemaal niet hebben meegekregen. Beau vraagt Madilia en naar hun mening over haar relatie met Bas. En laat weten dat ze zich af vraagt of zij bepaalde dingen van haar relatie met Bas niet meekrijgt die anderen wel opvallen. Demi en Fay hebben gezegd dat het niet normaal is hoe Bas met haar omgaat. Moet ik nou gaan luisteren naar het advies van een 21 jarig meisje, die zelf nog nooit een relatie heeft gehad vraagt Beau zich hardop af. Madilia en Linda knikken instemmend, maar Linda zegt wel dat Bas soms bepaalde opmerkingen maakt, die zij niet zou pikken. Beau antwoordt dat het vaak als een grapje is bedoeld. Madilia geeft op haar beurt aan dat zij denkt dat Beau alles doet was Bas wil. Maar Beau reageert dat daar geen sprake van is. Ik heb mijn eigen dingen in Utopia benadrukt ze. Daarna geven Madilia en Linda toe dat zij soms ook vinden dat Bas te ver gaat in zijn opmerkingen, maar dat zij daar niets van mogen zeggen omdat zij geen relatie met hem hebben. De vrouwen hebben het nog lang over de relatie van Bas en Beau maar komen nog niet geheel op één lijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *