Dansleraar Djeyan heeft leuk nieuws voor de bewoners uit Utopia

Dansleraar Djeyan heeft leuk nieuws voor de bewoners uit Utopia

Dansleraar Djeyan was afgelopen avond weer in Utopia. En hij begint de les met een hele leuke mededeling. Hij heeft in zijn dansschool een beetje reclame gemaakt voor het salsa evenement wat op 4 november zal plaatsvinden in Utopia. En voegt eraan toe dat hij al 88 kaarten verkocht heeft. Alle bewoners beginnen te juichen en te joelen. Wauw, en het staat nog niet eens online roept René blij uit. Na deze leuke mededeling kan het dansen beginnen. Eerst moet er natuurlijk opgewarmd worden en iedereen doet enthousiast mee. Daarna is het tijd om je danspartner op te zoeken en begint de echte les. Bij René en Demi start de les wat moeizaam, ze heeft niet heel veel zin om met hem te dansen. Voor deze avond heeft ze pech, de dansleraar laat weten dat er vananvond niet wordt gewisseld met danspartner. Hoe zal de avond verder verlopen? We komen er snel weer op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *