Chipp noemt de marktcommissie ondankbaar werk

Chipp noemt de marktcommissie ondankbaar werk

Cemal zit vandaag niet helemaal lekker in zijn vel, dat heeft Romy ook opgemerkt en de twee hebben er vanmiddag al over gesproken. Ook Demi en Fay hebben gemerkt dat het niet zo lekker gaat met Cemal en hebben ze hem een peptalk gegeven. De tweeling heeft als tip meegegeven dat hij moet doen wat hij leuk vindt.

Cemal voegt meteen daad bij het woord en stapt op Chipp af. Hij vraagt aan Chipp of hij al versterking heeft voor de markt. Chipp antwoordt dat ze na het vertrek van Beau pas gaan kijken naar versterking. Billy, Noah en Linda hebben ook al aangegeven zich in te willen zetten voor de markt. Ik zou het ook wel tof vinden om bij de marktcommissie te zitten laat Cemal vervolgens weten. Chipp antwoordt dat hij zelf nog heel erg twijfelt of hij er mee door wil gaan, Het is het meest ondankbare werk wat er is hier benadrukt hij. En noemt daarna nog een hoop minpunten op maar Cemal zegt dat financiën toch ook ondankbaar werk is. Het is heel frustrerend om er de hele maand tijd in de stoppen maar het nergens voor meetelt voegt hij eraan toe. Het lijkt mij wel heel leuk werk en vindt dat je met meerdere taken hier weinig erkenning krijgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *